scream

over Albert Jan Rasker

Mijn naam is Albert Jan Rasker (1968), autodidact en veelzijdig artiest, en wonend in HIlversum met vriendin Agnieszka, dochtertje Zosia en zoontje Kuba.

6 jaar oud in UKNa vele omzwervingen in den lande, als schaatser en schaatstrainer, diverse studies die bijzonder weinig met kunst te maken hadden, commerciele banen in de ICT en nog wat in de evenementenbranche en in grafisch ontwerp, ben ik sinds 2006 weer terug bij wat ik als kind het allerleukste vond: het maken van leuke dingen.

Wat maak ik zoal? Dat ligt eraan wanneer je het me vraagt... Omdat ik een innerlijke drang heb om mezelf constant te vernieuwen heb ik met zeer diverse media leren werken, van olieverf tot webdesign, en van pen tot Photoshop. Het schrijven van originele teksten heeft me altijd al gelegen.
Die vernieuwingsdrang geldt ook voor mijn onderwerpkeuze. Alles wat ik zie, lees of meemaak kan mijn fantasie en creatviteit prikkelen. En mijn fantasie en creativiteit prikkelen graag terug.

Bent u prikkelbaar?

Verder laat ik mij graag uitdagen om op artistieke en creatieve wijze mijn originele en onverwachte visie te geven op bepaalde situaties. Bijvoorbeeld op uw organisatie, of een politieke discussie. Mijn teasuals zullen dit verduidelijken. Voelt u zich geprikkeld? Of wilt u uw organisatie eens prikkelen? Kijk dan ook eens op The Art of Species.